Juustopekonilihapullatikut


Tänään kokkailtiin ruokaa viidelle hengelle isänpäivän tunnelmissa. Porukan enemmistö toivoi alkupalaksi sienikeittoa ja sitähän tehtiin. Mutta sen lisäksi tarvittiin muutakin naposteltavaa alkuun, ja mieleen tulivat cocktailtikut.

Pinterestin kuvahaulla löytyi hauska idea coctailtikuista, jotka muistuttavat makumaailmaltaan etäisesti juustopekonihampurilaista. Nämä ovat aika ruokaisia syödä ja helppoja tehdä, varsinkin jos käyttää valmislihapullia, kuten itse tein. Eniten aikaa menee ainesten pujotteluun tikkuihin.

Juustopekonilihapullatikut

15 lihapullaa
3 siivua pekonia
2 siivua cheddarjuustoa
2-3 salaatinlehteä
15 kirsikkatomaattia
cocktailtikkuja

Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi. Siirrä viipaleet talouspaperin päälle kuivahtamaan. Huuhtaise pannusta ylimääräinen rasva pois ja kuumenna siinä lihapullat. Revi juusto ja salaatti pieniksi levyiksi. Huuhtele tomaatit. Kokoa coctailtikkuihin ensin alle lihapulla, sen päälle pekoni ja sen päälle juusto. Laita tikut lautaselle ja siirrä hetkeksi mikroon, niin että juusto sulaa. Pujota tikkuihin juuston päälle salaatinlehtipaloja ja päällimmäiseki kirsikkatomaatti.

Valmista naposteltavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s